HINNAT:

Hinnat  saa näkyviin luomalla asiakastilin palveluumme. Palvelun kautta ei voi toistaiseksi tehdä tilauksia, vaan vain jättää tarjouspyyntöjä, jotka käsitellään jälleenmyyjillämme.

Tuotekortissa esiintyvät hinnat ovat suuntaa antavia arvioituja toimituserien suositushintoja painotyökaluineen.  Isommat erät tarjotaan aina tapauskohtaisesti. Jälleenmyyjämme vahvistavat kaikki hinnat toimituskuluineen ja tilaukset vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella, jonka tullessa hyväksytyksi on tilaus sitova. Voit jättää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostilla osoitteella makeiset@promotus.fi, toimitamme tarjouspyynnöt edelleen jälleenmyyjällemme.

Kaikki verkkopalvelun sivuilla esitetyt hinnat on esitetty ilman arvonlisäveroa ja rahtikuluja, EXW ja ALV 0 %. Elintarvikkeisiin lisätään 14 % ja suunnittelu-, rahti- yms. kuluihin 24 % arvonlisäveroa.

TARJOUSPYYNNÖT TAI TILAUKSET:

Voit jättää tarjouspyynnön verkkopalvelumme kautta luotuasi asiakastilin tai sähköpostilla makeiset@promotus.fi. Tarjouspyynnöt välitetään jälleenmyyjillemme käsiteltäviksi.

TOIMITUSMÄÄRÄT:

Tuotteet on hinnoiteltu toimituserittäin (hintaporras) yhtä kuvitusta kohden.  Voit tilata / pyytää tarjouksen haluamallesi määrälle valitsemalla sitä vastaavan toimituserän koon (vain kokonaiset toimituserät). Esim. makeisaski: toimituserät/ hintaportaat 1000 kpl, 3000 kpl, 5000 kpl. Jos haluat tilata samalla painatuksella 2000 kpl, tilaa 2 erää 1000 kpl:n toimituseriä. Jos taas haluat tilata yhteensä 5000 makeisaskia  kahdella eri painatuksella tulee valita joko 2000 kpl + 3000 kpl toimituserät tai 5 x 1000 kpl toimituserät ja infoa lisätietokohtaan tarkemmista toiveista.

Joitakin tuotteita on mahdollista tilata minimitilausmäärän ylitettyään myyntierittäin, joka on huomattavasti pienempi kuin hintaporras. Esim. kääremakeiset, minimitilausmäärä 30 kg + 5 kg laatikoittain . Tällöin tulee määrä käydä ilmi esim. tarjouspyynnön lisätietojen kohdalta.

Minimitilaus 500 €  alv 0 %. Asiakkaalle räätälöidyissä tuotteissa pidätämme oikeuden +-15 % yli- tai ali-toimituksiin.

PAINOAINEISTO:

Painoaineisto tulee toimittaa vektoroituna viivagrafiikkana ja kuvat 1:1 koossa. Soveltuvat tiedostomuodot grafiikkatiedostoille ovat PDF, EPS ja AI ja kuville jpeg. CMYK-painatuksissa voi kuvat toimittaa CMYK-asetuksilla. Toimitamme suunnittelupohjan sitä vaativien tuotteiden tilauksissa. Suunnittelupohjan voi myös ladata tuotekortin sivulta.

TOIMITUSAIKA:

Toimitusaika on useimmilla tuotteilla lähtökohtaisesti 3-4 viikkoa + rahti 3-5 pvä, jollei tuotteen yhteydessä ole muuta mainittu. Toimitusaika lasketaan alkavaksi oikovedoksen hyväksymisestä, ei tilauksen jättämisestä. Vahvistamme arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksessa.

MAKSUTAPA:

Maksutapana on lasku myyjän tilausvahvistuksessa ilmoittamilla maksuehdoilla.